Leírás
Az örök klasszikus aromákat hosszú éveken át válogattuk, mire összeállt a paletta. Anglia és Európa legjobb aromagyártóival állunk rendszeres kapcsolatban, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket és a piacot, hogy a legjobb termékeket tudjuk nyújtani vevőinknek.
Az aromák jönnek és mennek, éppen úgy, mint a divat, de nekünk is fontos, hogy a leghatékonyabb, specifikusan kiválasztott aromák a legjobb hatásfokot érjék el bojlijainkban. A professzionális csalikészítők számára nem kérdés, hogy a megfelelően felépített alapmix mellett egy optimálisan működő, természetazonos aromával készült csali a maximális attrakciót biztosítja.
Az ananászolaj egy abszolút klasszikus aroma. Szinte megszámlálhatatlan topkategóriás bojli készíthető belőle. Első szaglásra egy édes, savanykás gyümölcsös aromát érzünk, ami végig benne marad az orrunkban. A pontyok kifejezetten szeretik ezt az olajat, és akár egy szem horogcsalinak is használhatjuk a hajszál előkén. Abszolút attraktív klasszikus a 90-es évek favoritja.
Eredményesen keverhető más aromákkal, például scopex, krém-karamell, tigrismogyoró, banán, barack és eper ízekkel.
Ajánlott adagolás az alapmix keverékétől függően: 4-8 ml / 6 tojásos keverék
Pop-up mixekben 10-15 ml / 1 tojás.