Leírás
Hosszú évek óta készítjük ezeket a speciális, rétegelési eljárással bevont csalikat. Az alapkoncepció egy híres angol biokémikus agyából pattant ki, amikor különböző aminosavak és attraktorok kombinációjából készített horogcsalikat. Ezek a roppant erős csalogató hatással bíró csalik sokáig egy szűk privilégiumot élvező horgászközösségben voltak elérhetőek. Ekkor még a „tömeghorgászok” csak álmodozhattak ezekről a speciális, élő kultúrával ellátott csalikról.
Később a „mainstream” piacra is kikerültek ezek a csalik, és elérhetővé váltak a nagyközönség számára is. Mi is hozzá tartozunk ehhez a szűk körhöz, ahonnan roppant fontos és hasznos tudást sajátíthattunk el. Ez látszik is az általunk forgalmazott és készített termékeken.
Ezeket a horogcsalikat továbbfejlesztve a csalik egy belső, balanszírozott magból állnak, és egy por alapú külső réteg van felépítve. A könnyített belső rész hamar bejut a ponty szájába, felhajtóerejének köszönhetően nehezebben fújják ki a csalit a halak, és a jól megválasztott végszereléknek köszönhetően a kapás szinte garantált.
A bevonatos rész egy többkomponensű attraktorokból, enzimekből és vitamin komplexből álló keverék. Extra aminosav profilt adunk hozzá a kapásszám maximalizálásához. Mivel ezeknél a csaliknál a bevonatos réteg nem esik át hőkezelésen, így megmarad egy abszolút attraktív, élő kultúra réteg a csalikon. A közelben lévő pontyok érzékelik ezeket a vízben oldódó anyagokat, és hamar a horogcsali körül kezdenek kutatni.
Red Lobster: Az attraktív bevonatos réteghez Robin Red-et adtunk hozzá a már meglévő vitamin keverék mellé. Ezáltal egy igazán fantasztikus, sikeres csalit kapunk. Olyan vizeken, ahol a pontyok előszeretettel fogyasztják a piros csalikat, ezek a bevonatos termékek igen attraktívan hatnak rájuk. Ízvilágát tekintve a királyrák-fűszer kategóriába sorolnánk. Egész évben használható csali, víztípustól függetlenül.