Leírás
A tojásfehérje szilárd „zárt” felületet kölcsönöz a csaliknak (lehetővé teszi a főzési idő csökkentését), anélkül, hogy a csalit kőkeménnyé tenné. A tojásfehérje 78%-os plusz fehérjetartalommal rendelkezik, és javítja a kész csalik emészthetőségét és tápanyagprofilját. Profi csalikészítők előszeretettel használják, hiszen számtalan jó tulajdonsággal bír. Szénhidrátos bojlikhoz is használják különböző keménységű csalik készítéséhez. Az általunk forgalomba hozott tojásfehérje por a piacon található prémium minőségű kategóriába tartozik.
Pop up keverékek fő alapanyaga.
Az ajánlott adagolási: 5-20% – (50-200gr) kg alapkeverékenként.
Nedvesség tartalom: 8%
Fehérje: >80%
Ph érték: 6.0 – 8.0
Zsír: 5%