Leírás
Az örök klasszikus aromákat hosszú évek alatt válogattuk össze, hogy létrejöhessen a tökéletes paletta. Anglia és Európa legjobb aromagyártóival állunk kapcsolatban, folyamatosan figyelemmel kísérve a trendeket, hogy vevőink mindig a legjobb termékeket kapják.
Aromák jönnek és mennek, mint a divat, de számunkra kulcsfontosságú, hogy a legjobban működő, specifikusan kiválasztott aroma érje el a maximális hatást bojlijainkban. A professzionális csalikészítők tudják, hogy a jól megépített alapmix mellett egy optimálisan működő, természetazonos aroma biztosítja a maximális vonzást.
Az Ultra Herb egy közel 40 éves recept, amely esszenciális olajokból álló keverék. A maga nemében abszolút csúcsfegyver a pontyok ellen. A magyar Haltápnál mi hosszú évek óta használjuk. Tavasszal és nyáron igazi topkategóriás aroma. Egész Európában csak nálunk kapható. Mivel ez egy nagyon ritka, féltve őrzött recept a régi motoros angol pontyhorgász körökben, neves híres horgászok használták évekig. Annyira kedvenc aromájuk volt, hogy forgalomba soha nem hozta egyik cég sem.
És hogyan jutottunk hozzá? Angliában dolgoztam egy aromagyártó cégnél, ahol megismerkedtem sok megszállott profi pontyhorgásszal. Közel 10 év barátság után egy sajnálatos betegség egyik barátomat arra késztette, hogy megossza velem az egyik kedvenc receptjét, bármi is történne vele. Ez a recept tovább él velünk az örökkévalóságig, és nagy privilégium, hogy ezt az aromát a receptfüzetünkben tarthatjuk.
Ez a blend nagyszerűen működik narancssárga wafterekben felhasználva, Red krill alapmixben, és tulajdonképpen bármilyen más alapkeverékben. Extra esszenciális olajat TILOS hozzáadni.
Ajánlott adagolás az alapmixtől függően: 4-8ml/ 6 tojásos keverék.
Pop up-wafter mixekben: 8-12ml/ 1 tojás.